vineri, 5 februarie 2010

Vernisaj Expozitie Iulian Mita & Practica @ Mandala


Tangueros & Tangueras,

Avem placerea sa va invitam, Sambata 6 Februarie la vernisajul expozitiei "Tango in culori" a pictorului Iulian Mita, care va avea loc la Mandala Club, incepand cu orele 20:00.

Multi il cunoastem pe Iulian de pe pista de dans, ca tanguero, putini insa il cunosc ca artist plastic! Iata avem acum ocazia sa ne bucuram de talentul sau in lucrarile pe care le expune pentru noi. Asa cum graieste si titlul expozitiei, tablourile sunt expresia tangoului privit si simtit la milonga si practica, si cu siguranta, noi cei care dansam tangoul am fost poate "muza" sau protagonistii din povestile pe care le spune Iulian cu carbune sau cu pensula pe panzele sale.

Vernisajul va fi urmat de o practica de tango, unde ii invitam pe tangueros sa-si puna in valoare toate calitatile lor de buni dasatori: de la cabeceo, pana la imbratisarea inchisa si toate trucurile folosite pentru un dans confortabil in micul salon de dans al casei boieresti din vechiului Bucuresti.

Pictura, muzica si dans... arta ... Sa ne bucuram impreuna cu o cana de vin fiert din parte casei, langa sobele fierbinti!

Expozitia va ramane deschisa... o vreme :)

Va asteptam cu drag,
Iulian, Nana si Alex

Tabloul meu preferat... dupa vernisaj a luat drumul unei colectii particulare!


Membrii comunitatii de tango beneficiaza de reducere la achizitionarea picturilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu